• 699pic_3do77x_bz1

Nyheder

Fire forbindelser til netværkskontaktens strømforsyning til IP-kamera

I IP-kamerasystemet er Switch forbundet til IP-kameraet for strømforsyning på følgende fire måder:
Standard PoE switch er forbundet til PoE kamera
Standard PoE-switch er forbundet til ikke-PoE-kamera
Non-PoE switch er forbundet til PoE kamera
Non-PoE switch er forbundet til Non-PoE kamera

 w2

EN.Standard PoE switch er tilsluttet PoE kamera
Dette er den enkleste af de fire måder.Du kan direkte tilslutte en
netværkskabel til et netværkskamera, der understøtter POE-strøm fra Standard PoE-switch.
Vær opmærksom på følgende punkter:
(1) Kontroller, om POE-switchen og IP-kameraet er standard POE-enheder.
(2) Før du tilslutter netværkskablet, er det meget vigtigt at kontrollere kvaliteten af ​​netværkskablet og bekræfte specifikationerne.Hvis kvaliteten af ​​netværkskablet er ukvalificeret, eller specifikationerne (IEEE 802.3af/802.3at-standarden) er inkonsistente, kan IP-kameraet ikke få strøm fra standard PoE-switch.
 
B.Standard PoE switch er forbundet til Non-PoE kamera
På denne måde er standard POE-switchen forbundet til ikke-PoE-kameraet med en standard POE-separator.Ved at bruge funktionen af ​​standard POE-separatoren opdeles strømmen i datasignaler og strømsignaler.Strømudgangsniveauet er 5V, 9/12V og matcher ikke-POE-kamera med DC-indgang og understøtter IEEE 802.3af/802.3at-standarden.
 
C.Non-PoE switch er forbundet til PoE kamera
På denne måde er switchen først forbundet direkte med PoE-adapteren.Derefter indlæser adapteren strømsignal og datasignal til
PoE-kamera med Ethernet-kabel.
Både PoE-adapter og PoE-kamera følger IEEE 802.3af/802.3at-standarden.Denne metode bruges hovedsageligt til at udvide netværkssystemet og vil ikke påvirke det originale netværkssystem.
 
D.Non-PoE switch er forbundet til Non-PoE kamera
På denne måde er der to løsninger som nedenfor:
Non-PoE-switchen er direkte forbundet til POE-adapteren, derefter forbindes adapteren til Non-PoE-kameraet med PoE-separatoren til strøm- og datasignaltransmission.
En anden løsning er at forsyne uafhængig strøm direkte med strømkabel, så brug bare Ethernet-kabel kun til datasignaltransmission fra Non-PoE switch til Non-PoE kamera.
 
Som en professionel leverandør af CCTV-overvågningssystem fremstiller Elzoneta hele serien af ​​Standard PoE-switch og PoE-kamera, og produkterne følger IEEE 802.3af/802.3at-standarden.For nyt CCTV-projektsystem foreslår Elzoneta at tage den første forbindelsesmåde for standard PoE-switch og PoE IP-kamera.Sådan denne måde er nem at installere og vedligeholde, reducerer også fejlfrekvensen for strøm- og videosignaltransmission og sikrer, at videoovervågningssystemet er mere stabilt.
 
w3


Indlægstid: 30. december 2022